Wersje językowe

Zaloguj się


RSD14 NEIL YOUNG Official Release Series Discs 5-8 4xLP box+ 4x t-shirts

Label Reprise Records 1-535704 (K1) 093624943556
Format Vinyl
Released 2014

Black Friday Record Store Day.
Limited edition, only 3500 pressed.
Pressed at Pallas on 180g high quality vinyl.

Time Fades Away (1973)
A1 Time Fades Away 5:36
A2 Journey Through The Past 3:19
A3 Yonder Stands The Sinner 3:17
A4 L.A. 3:11
A5 Love In Mind 2:02
B1 Don't Be Denied 5:18
B2 The Bridge 3:05
B3 Last Dance 8:45
On The Beach (1974)
C1 Walk On 2:40
C2 See The Sky About To Rain 5:03
C3 Revolution Blues 4:02
C4 For The Turnstiles 3:13
C5 Vampire Blues 4:11
D1 On The Beach 7:04
D2 Motion Pictures 4:20
D3 Ambulance Blues 8:57
Tonight's The Night (1975)
E1 Tonight's The Night 4:39
E2 Speakin' Out 4:56
E3 World On A String 2:27
E4 Borrowed Tune 3:26
E5 Come On Baby Let's Go Downtown 3:35
E6 Mellow My Mind 3:07
F1 Roll Another Number (For The Road) 3:02
F2 Albuquerque 4:02
F3 New Mama 2:11
F4 Lookout Joe 3:57
F5 Tired Eyes 4:38
F6 Tonight's The Night - Part II 4:52
Zuma (1975)
G1 Don't Cry No Tears 2:34
G2 Danger Bird 6:54
G3 Pardon My Heart 3:49
G4 Lookin' For A Love 3:17
G5 Barstool Blues 3:02
H1 Stupid Girl 3:13
H2 Drive Back 3:32
H3 Cortez The Killer 7:29
H4 Through My Sails 2:41

1 298,00 zł
szt. Zyskujesz 1 298 pkt [?]
Record Store Day
RSD14 NEIL YOUNG Official Release Series Discs 5-8 4xLP box+ 4x t-shirts
na wyczerpaniu
Wysyłka w
24 godziny
Sklep jest w trybie podglądu
Sklep internetowy Shoper.pl